Sportvoeding kiezen!

  • -
Voedingensportprestatie.nl Etixx Powerbar Ote Born SIS Maxim

Sportvoeding kiezen!

Vandaag zijn we op de BIKEMOTION in Utrecht geweest om ons te oriënteren op de markt van sportvoedingsmerken. Want er zijn merken genoeg, maar welk merk kan ons huidige merk Etixx aanvullen?

Ziet u als consument nog de bomen in het bos van sportvoeding?

Nee? Dat snappen wij helemaal want er is zoveel aanbod. Daarom vind u bij ons geen honderden producten in de webshop. Op dit moment staat daar met name de sportvoeding van Etixx in, alleen vinden wij dat te beperkt voor uw keuzes en voorkeuren. Vandaar dat wij vandaag op de Bikemotion diverse stands met sportvoeding bezocht hebben.  We zijn onder andere geweest bij:

  • Powerbar
  • SIS (Science In Sport)
  • Born
  • Ote
  • Maxim

Op basis van onze eerste indruk hebben wij een sterke voorkeur voor Powerbar. Powerbar heeft een ruim assortiment met een grote diversiteit aan producten voor alle sporters. De komende weken gaan wij een aantal producten van de verschillende merken testen om te zien of ze doen wat ze beloven tijdens het sporten. Heb jij al positieve ervaringen met één van deze merken en wil je dit met ons delen?  Vertel het ons hieronder door het plaatsen van een reactie. 😉

Wilt u op nu al Etixx producten gaan gebruiken maar weet u niet zo goed welke? Vul dan hier ons contactformulier in en wij helpen u met het maken van de juiste keus.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten, binnenkort zullen wij u hier verder informeren over ons nieuwe assortiment.

Liken is super!
Delen mag uiteraard! ;-)

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.