Vernieuwingen in 2018

 • -
Veranderen

Vernieuwingen in 2018

Voor mij staat 2018 in het teken van vernieuwing. Verhuizen, mijn opleiding gewichtsconsulent afronden, mijn praktijk opbouwen en regelmatig een rondje fietsen. In mijn webshop zijn de eerste vernieuwingen al zichtbaar. In de loop van dit jaar zullen er meer volgen.

Voor welke begeleiding kun je in 2018 terecht bij VoedingenSportPrestatie.nl?

Wil jij in 2018 jouw leefstijl veranderen (afvallen of aankomen), een reinigingskuur doen of jouw sportprestatie verbeteren. Dan kun je bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding en adviezen om jouw vernieuwingen te begeleiden. Met mijn diploma als drogist en orthomoleculair sportconsulent heb ik een brede basis om jou te helpen bij het vinden van de juiste balans in jouw voeding. Helemaal nu dit aangevuld wordt met mijn diploma gewichtsconsulent. Hieronder alles op een rijtje:

 • Consulten i.v.m. afvallen of aankomen
 • Voedingsanalyse; Wat eet je nu + tips om af te vallen, aan te komen of het verbeteren van jouw sportprestatie
 • Voedingsadvies; Wat kun je verbeteren in jouw voedingspatroon om af te vallen, aan te komen of het verbeteren van jouw sportprestatie
 • Reinigingskuur
 • Testdag sportvoeding (op locatie in groepen van min. 10 personen)

Welke vernieuwingen vind je in mijn webshop?

De afgelopen jaren heb ik af en toe een mail met een aanbieding verstuurd. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding moest je een kortingscode invoeren tijdens het afrekenen. In 2018 werk ik niet meer met kortingscodes. Hierdoor zie je nu per product meteen de prijs die je betaald. Op dit moment voer ik in mijn shop producten van Etixx, Born en Forever Living. Hieronder de wijzigingen van mijn webshop op een rijtje:

 • Verlaagde, concurrerende prijzen voor de sportvoeding van Etixx en Born.
 • Elke maand een nieuwe aanbieding!
 • De mogelijkheid om op locatie sportvoeding te testen.
 • De nieuwe Etixx isotonic bosvruchten.

Wat kun je verwachten tijdens een sportvoeding testdag?

Toen ik zelf in 2007 voor het eerst op de fiets stapte en ritten van meer dan 2 uur ging maken ben ik regelmatig de man met de hamer tegen gekomen. Van het gebruik van sportvoeding had ik nog geen kaas gegeten. 😉 Doordat ik in een sociale groep fietsers terecht kwam, ben ik altijd wel veilig thuis gekomen. Door in de groep te fietsen werd echter ook mijn drang om beter te worden aangewakkerd. Naast drie keer per week fietsen ben ik mij toen ook gaan verdiepen in sportvoeding. Sinds ik sportvoeding ben gaan gebruiken zijn mijn prestaties behoorlijk verbeterd en fiets ik over het algemeen lekker mee in mijn groepjes. (een slechte dag hebben alle sporters wel eens)

Wil jij ook weten wat sportvoeding voor jouw prestatie kan betekenen? Dan kun je nu bij mij terecht voor een sportvoeding testdag. Wat kun je verwachten op deze testdag;

 • Een lezing (+/- half uur) over sportvoeding
 • De mogelijkheid om 4 of 5 verschillende producten te testen
 • Je test met jouw eigen sportmaatjes op een locatie naar keuze (in Nederland)
 • Met minimaal 10 mede sporters ervaren wat sportvoeding voor jouw prestaties doet tijdens een training

Staat in de tekst hierboven iets wat jij interessant vindt, deel dan dit bericht om ook anderen te informeren. 🙂 Je kunt natuurlijk ook je sportmaatjes taggen i.v.m. een sportvoeding testdag.

Met een sportieve groet,

Janine

Liken is super!
Delen mag uiteraard! ;-)

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.