Waarvoor trek jij je sportkleren aan?

 • -
Sporten motivatie energieniveau snellere spieropbouw sterkere vetverbranding beter uithoudingsvermogen

Waarvoor trek jij je sportkleren aan?

Mensen kunnen diverse redenen hebben om te sporten. Wat is jouw reden?

 • verhogen van je vetverbranding
 • lekker bewegen met vrienden
 • je lichaam soepel houden
 • stress afvoeren
 • een moment voor jezelf
 • sterker worden
 • conditie opbouwen
 • meer energie krijgen
 • beter slapen
 • betere gezondheid 

Wat je reden ook is, als je niet tevreden bent met de resultaten die je behaalt door te sporten is het lastig om gemotiveerd te blijven. Is jouw motivatie om te gaan sporten verlaagd of helemaal verdwenen, omdat je de gewenste resultaten niet behaald?

Lees dan verder om te zien of ik je kan helpen.

Ben jij tijdens het sporten op zoek naar:

 • een verhoogd energieniveau
 • snellere spieropbouw en sterkere vetverbranding
 • beter uithoudingsvermogen
 • snel herstel na sportinspanning
 • een beter afweersysteem

In dit geval kan ik je helpen.

Ik sport al meer dan 30 jaar met wisselende successen. De laatste jaren wil mijn lichaam door o.a. stress niet altijd wat ik wou. De laatste paar maanden begint alles echter weer op zijn plaats te vallen. Ik kan eindelijk weer met het tempo van de fietsgroep mee als we een viaduct op fietsen. In de sportschool, nooit een van mijn favoriete plekken geweest, kan ik meer herhalingen maken, heb ik minder spierpijn na de training en ga ik het na al die jaren toch leuk vinden. Als laatste verbrand ik uiteindelijk toch weer het overtollige vet wat zich aan het opslaan was op plaatsen waar ik het niet wou. 😉

Wil jij deze voordelen ook ervaren? Neem dan via de onderstaande knop contact met mij op.

Met een sportieve groet,

Janine van der Sluis

 

Liken is super!
Delen mag uiteraard! ;-)

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.